• 44
    "cengiz" yerine "başkan" dense daha hoş olacakmış ama ne çok büyük bir üslup sorunu, ne de çok büyük bir içerik sorunu göremedim ben açıkçası.

    1- belki de tarihimizin en çok maç yapacağımız sezonuna başlamamıza 10 gün kalmışken,
    2- sezon başlangıcında bizi zorluk düzeyi oldukça yüksek lig ve avrupa maçları bekliyorken,
    3- iki tane as orta sahamızı kaybetmişken (seri ve lemina) ve bu oyuncuları kaybedeceğimizi 1 senedir biliyorken,
    4- hocamız 24 temmuz 2020 antalyaspor galatasaray maçı sonrası transferlerin 12 ağustos'ta başlayacak olan kampa yetişmesini istemişken,

    2 eylül itibariyle ortada ne bitmiş bir transfer, ne de bitmeye yakın bir transfer görünüyor. yönetimin bu transfer dönemindeki karnesi de maalesef sıkıntılı. mert hakan ve mensah konusunda yönetimin tavrının doğru olduğunu düşünsem de gerek maicon'un ederinin yarısına satılması, gerek kaan ayhan'ın cüzi serbest kalma bedelinin ödenememesi, gerek de önce lemina ile ilgilenmiyoruz diyip sonradan ilgileniyoruza çevrilmesi insanların yönetime olan güvenini azaltıyor.

    yönetimin önceki transfer dönemlerindeki falsoları da insanların yönetime güvenmesinin önünde engel teşkil ediyor.

    1- 2018 - 2019 sezonu transfer dönemi'nin sonunda cornelius'u toplama-çıkarma hatası yüzünden alamayıp eren derdiyok hariç forvetsiz kalmamız.

    2- 2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi'nde ana transfer hedeflerimizden biri olan alan transferinde görevlendirdiğimiz menajerin alan'ı dövmesi sonucu transferin iptal olması.

    3- 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi'nde abdurrahim albayrak-falcao fotoğrafının basına sızması sonucu zor duruma düşmemiz, falcao transferinin 1.5 ay sürmesi.

    gibi basit hatalar yüzünden insanlar haklı olarak transfer konusunda yönetime karşı bir güvensizlik duyuyor. bu duydukları güvensizliği de hakaretvari bir üslup kullanmadan ama mesajı verecek kadar sert bir şekilde eleştiriyorlar. bu insanların gönlünü almak gerçekten zor değil. gereken 3 orta saha transferinin sadece 1'i yapılmış olsaydı bile böyle ağır bir tepki olmayacaktı. ancak maalesef geldiğimiz noktada böyle bir tepkinin gelmesi tepkiyi gösterenlerin "şımarık", "transfer taraftarı" olduğunu değil, galatasaray'ın geleceğinden endişe duyduklarını gösterir.

    ne olursa olsun bu polemikler hiç hoş değil, umuyorum ki yönetim de artık bizi ve özellikle fatih hoca'yı daha fazla bekletmeden, beklediğimize değecek kalitede orta saha oyuncularını takıma kazandırır ve hocaya ligin en iyi kadrosunu teslim eder. gerisi hocanın işi zaten :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın