• 42
    gayet doğru sorudur, hatta geç bile kalınmıştır. yönetim transfer konusunda alırken de satarken de beceriksizdir. gomis gidince aylarca modeste peşinde koştular sonra vay efendim alsalarmış fifadan ceza yerlermiş, klübü düşünmüşler. iyi de arkadaşım sen aylarca peşinde koşmadan önce bu adamın sözleşmesini inceletmedin mi? son hafta mı aklına geldi adamın özel durumu. böyle amatörlük olur mu? 6 ay forvetsiz oynadık, güle oynaya çıkacağımız grupta topu kaleye sokacak adamımız yoktu. bu kepazeliğin üzerine devre arası ilk gün forvet açıklanır diye beklerken bu kezde alan ve patoyu alamadık, profesyonel dünyanın umulmadik bariyerleri çıktı karşımıza. diagne kazığını yiyip oturduk son dakikada.

    geçen sene nzonzi, seri, lemina ile başladık sezona hepsi kiralıktı ve gideceklerini biliyorduk. yani bu aylar öncesinden belliydi. o bölge bomboş bi kara delik. haftaya ligler başlıyor, uefa kupasında ön eleme oynayacağız. yok yok yok, ne lazımsa onu alamıyoruz. yönetici adam elindekini pazarlamayı becerecek. satmayı da becerecek almayı da. beceremiyorsada istifa edecek. doğalgaz çıkmasını kutlayıp hükümete yanlayana kadar işlerini adam akıllı yapacaklar.

    ndiaye gitti hoca çöplükten donku çıkarıp şampiyon oldu. gomis gitti yarım sezon forvetsiz oynadı şampiyon oldu. bu kez de orta saha transferi yapamıyorlar. sezon başında birlikte çalışmayan takım o tur mu yor. hoca da lig bittiğinde ısrarla kampa yetiştirmemiz lazım transferleri dedi gelen giden yok. kaleci yok orta saha yok, ilk 4 hafta fenerle başakşehirden tokatı yememek için hoca yine şapkadan tavşan çıkaracak.

    tekrar söylüyorum elinkini pazarlayacak networkün yoksa sen başarısız bi yönetimsin. böyle rezalet olmaz. cl gelirleriyle paşazadelerimiz kendilerini ekonomi uzmanı ilan ettiler de yemiyor artık kimse, artık kabak tadı verdiler. dursundan kaçarken tutunduk bunlara ama sonraki seçimde işleri çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın