resim
Stefan Marius Johansen
Takım:QPR
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Norveç
  • 137
    taraftarın ciddi bir kısmının hala daha galatasaray'ın hatta türk ekonomisinin içinde bulunduğu mali durumdan bihaber olduğunu gözler önüne seren bilmem kaçıncı futbolcu.

    yapılacak transferleri şu şekilde değerlendirmek zorundayız: "mevcut şartlarda yapabileceğimiz en iyi transfer bu."

    transfere karar veren tek başına yönetim değil. yönetim, fatih hoca ve scout ekibi oturuyorlar, transferleri her yönden değerlendiriliyorlar. sonra optimum bir isim üzerinde anlaşıp transfer sonlandırıyorlar.

    johansen belirli bir seviyenin üzerinde bir oyuncu. bir kere kolay sakatlanmaz. ikincisi her maç belirli bir seviyenin altında performans göstermez. evet yine belirli bir seviyeyi de geçemez ama bizim seviyemiz için gayet yeterli bir oyuncu.

    öyle ya da böyle, championship'te bir orta saha oyuncusu olarak 126 maçta 21 gol 23 asist yapmış. uzaktan şutu var. ceza sahası içine koşusu var. maç içinde konsantrasyon ve fizik gücü kaybı yaşamayan bir oyuncu. hem de solak. aşırı tempo yapacak, adam kovalacak, ısıracak bir oyuncu değil. ama sertlikten de yılmayacak bir oyuncu. görünen o ki orta sahaya yapacağımız diğer transfer daha defansif bir oyuncu olacak. umarım o isim lerma olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın