resim
Giacomo Bonaventura
Takım:Fiorentina
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:1.80
Uyruk:İtalya
  • 23
    savunma yapamayan bir oyuncu daha... 2019-2020 sezonunda adı galatasaray ile anılan futbolcuların ortak özelliği. jefferson lerma dışında savunma anlamında fark yaratacak bir oyuncu ismi geçmedi sanıyorum. scout transferi olarak uğraşılan ismaila coulibaly ve jacub moder bile savunma anlamında zayıf görünüyordu. boğaz manzarası aşığı bernard mensah'ı hiç saymıyorum zaten.

    bonaventura, ülkemizde fark yaratabilecek kaliteye sahip bunu inkar edemem ama younes belhanda ve hakan yandaş gibi daha çok oyununun ofansif yönünde etkili olabilecek bir oyuncu ve younes belhanda giderse olası transferinin bir anlamı olabilir.

    ancak, ön tarafında feghouli, falcao, diagne, arda, emre kılınç ve gitmezse babel şeklinde yapılanmış bir takımın orta sahasındaki en az iki ismin savunma yapabiliyor olması lazım yoksa yine dengesiz bir takım ortaya çıkması kaçınılmaz. çünkü, emre kılınç dışında geriye yardım eden ön taraf oyuncusu olmayacağı gibi omar ve özellikle sarracchi de tüm kanadı tek başına koruyabilecek defansif becerilere sahip değil.

    madem "transferin bitmesine 50 gün var" diyerek, ingiltere liginden fırsat transferleri için bu kadar bekliyoruz, en azından bir şekilde iki yönlü oyuncular getirelim. hatta iki yönü de geçtim savunması, hücumundan daha önde olan iki orta sahaya bile razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın