• 618
    cumhurbaşkanlığı baş yalamalığı unvanına sahip basketbol federasyonu başkanı. kendisi federasyon başkanlığına seçilerek değil yalamaları karşılığı atanarak gelmiştir, atanmış bir yalama olarak da tırnaklarıyla kazıyarak türk basketbolunu en büyük antrenörü olan ergin ataman'a karşı konuşması söz konusu bile olamaz, herkes haddini de yerini de bilecek.

    edit:
    https://twitter.com/.../1300747431689228289
    ayrıca yukarıda linkini verdiğim açıklamasında da görüleceği üzere yüzsüzlüğün dibine vurmuş bir tavır ve pişkin bir ifadeyle "koç euroleague'i eleştirmeye devam etsin, biz gerekirse federasyon olarak cezasını karşılarız" deme yüzsüzlüğünü gösterebiliyor. şov yapma hedo, illa bir şeylerin karşılanmasını, geri ödemesini yapmak istiyorsan ligde ve avrupada koçun elinden alınan kupaları ver, ama sen kim o seviyeler kim, hadi yalamaya ve dopinge devam.

    edit2: ayrıca kendisi boşnak kökenli olmasına rağmen nba'deki ilk yıllarında kings takımındaki sırp abilerine yaranmak adına hırvatlar ile oynadığımız milli maçta hırvat tribünlere çetnik selamı verecek kadar da karakter yoksunudur, yalamalığı da ta o günlerden kalmadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın