• 2
    sinan yılmaz ile birlikte saha içi isimli youtube kanalında oyuncularla alakalı analiz yapan kişi. özellikle yeni transferlerde yaptıkları analizler ve bu analizleri istatistiklere ve oyuncuların maçlarda yaptıkları olumlu ve olumsuz şeylere dayandırarak yapmaları çok güzel. her çıkan transfer dedikodusunun bu kanalda yapılacak analizini beklediğimi söyleyebilirim.

    bülent kalafat en son beşiktaş'ın yeni transferleri atakan üner ve francisco montero hakkında şöyle bir analiz yapmış.

    https://www.youtube.com/watch?v=YZu3glg7-y8

    bence bu analizde yaptığı ve bizim de üzerimize alınmamız gereken en önemli konu, kiralık oyuncu vizyonu. bizim gibi takımların, monaco'nun, at. madrid'in, oyuncu geliştirme merkezleri olmamasını, gelecekte iş yapabilecek ve yerine tekrar oyuncu aramayacağımız kişiler üzerine yönelmemiz gerektiğini söylemiş.

    ben de 2018-2019 sezonundan sonra onyekuru'nun tekrar kiralanmaması için ya da kiralanacaksa bizim alabileceğimiz şartlarda kiralanması için şöyle bir entry girmiştim. (bkz: henry onyekuru/#2689658) bu entry hem geçen haftanın en ofsayt entry'leri ne hem de benim en ofsaty entrylerime girdi. :) *

    bence bundan sonra kiralık transfer yaparken, bülent kalafat'ın yaptığı bu analize çok dikkat etmemiz gerekiyor. yoksa bu sene seri ve lemina'da yaşadığımız gibi, oyuncuyla bağ yeni oluşmaya başlamışken, oyuncu takımı hocayı, hoca oyuncuyu yeni tanımışken, yerine yeni birini aramak zorunda kalıyoruz. üstüne üstlük o sürede verdiğimiz kiralık ücreti boşa gidiyor.

    ağzına sağlık dediğim ve analizlerinin devam etmesini dilediğim spor adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın