resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18418
    takımımıza gelmesinden hala zerre haz etmediğim oyuncu fakat şöyle bir durum var.

    öncelikli olarak fatih terim ve yönetim arda'yı transfer döneminin hemen başında açıklayarak akıllı bir iş yaptılar. uzaması ya da belirsiz bir sürece girmesi taraftarı uzun vadede kaosa sürüklerdi. arda geldi fatih hoca'nın kanatları altına girdi hoca da arda'ya artık sadece top oynamakla ilgileneceksin o ağzını çok açma yoksa seni ben bile kurtaramam artık dedi tahminen ve arda efendi de kanımca kendisini oyuna vermeye başladı.

    dediğim gibi ben gelmesini istemeyenlerdenim ama geldi diye de takımıma küsecek sırt çevirecek değilim istesem de yapamam. abdullah ercan galatasaray forması giydiğinde bir deneyim dedim kendimi buz gibi havada 740 kişi arasında olimpiyat stadında anırırken buldum.

    ek olarak şunu söyleyeceğim. ben nedense arda'nın düşünülenin aksine iyi performans vereceğine inanıyorum. takımda sayısı hayli fazla olan gamsız ve umursamaz oyuncu eksiğini kapatacağını düşünmekle beraber oyun kalitesi anlamında da falcao - diagne gibi adamlar için de önemli bir asist ya da asistin asisti (ki kralı ve reisi takımımızda mavcuttur) istasyonu olabileceğini düşünüyorum. bu maç trafiğini uzun vadede kaldırır mı bilmiyorum ama eskisi gibi mücadele eder, koşar, hırsından çimleri yerken, o fotoğraf çektirdiği abileri gibi sağa sola terbiyesizlik yapmaz ise benim gibi gelmesini istemeyen adamlar ses çıkarmadan kendisini izler, gelmesinden mutlu olan adamlar da zevke gelirler.

    benim için en önemli şey galatasaray'ın menfaati ve başarısı. arda'da umarım efendi gibi topunu oynayarak buna katkı sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın