• 39610
    “uefa ile dört yıllık ffp anlaşması yaptık. iki yıl geride kaldı. iki yılda da kurallara harfiyen uyduk. bu sene de aynı şekilde devam edersek, bir yıl önce bu anlaşmadan çıkacağız. biz gerçekten akıl, mantık ve galatasaray'ın menfaatleri çerçevesinde hareket ediyoruz. özellikle bu sene, kendi yazdığımız senaryoyu uygulamak zorundayız. takımımızın teknik ihtiyacı neyse, kulübümüzün de mali imkanları doğrultusunda gerçekleşecek. geçmişte yapılan bazı yanlış transferler, bugün bazı olumsuzlukların nedeni olarak görülebilir. avrupa’da bile alınamayacak ücretler bugün ödeniyor. bu oyuncular başka takımlarda bu parayı kazanamayacakları için ayrılığa da sıcak bakmıyor”.

    “bazı menfaat gruplarının ya da başkalarının yazdığı senaryoya göre transfer yapılmaz. orta saha transferinde şartları biz belirleyeceğiz. oyuncular bizim şartlarımızı kabul ederlerse transfer ederiz. transferde şartları biz belirliyoruz. lemina'da da böyle oldu. biz şartlarımızı sunduk. basında çıkan isimlerle ilgilenmiyoruz”.

    “marcao bir scout başarısı. ekibimiz, iyi bir işe imza attı. böyle transferler yapmayı arzuluyoruz. teklif gelen oyuncular var. ancak marcao için resmi teklif gelmedi. yeni transferlerimizden memnunuz. arda çok istekli. omar, türkiye’de kalıcı bir yıldız adayıdır. ondan çok şey bekliyoruz. emre kılınç da öyle. diagne çok istekli oynuyor. geleceğine teknik ekibimiz karar verecek. büyük ihtimalle bizimle olacak. rizespor’a attığı üçüncü gol unutulacak bir gol değil. şampiyonluk öyle gelmişti.”

    yusuf günay
App Store'dan indirin Google Play'den alın