resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5109
    ilk geldiği sezon fırtına gibi bir başlangıç yapmıştı, uyum sorununun falan hikaye olduğunu göstermişti. kaliteli oyuncu eğer teknik direktörle sorun falan yaşamassa gelir gelmez çatır çatır kalitesini gösteriyor.

    trabzonspor deplasmanında haksızca gördüğü kırmızı karttan sonra yine haksız 3 maç ceza almıştı, o dönem fatih terim gelene kadar biraz duraksaması oldu ancak fatih hoca geldikten sonra yine büyük oynayarak 21. şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi oldu.

    2. sezonunun ilk yarısında maalesef kötü bir performans gösterdiği ama hemen hemen tüm takımın kötü olduğu bir dönemdi, ağır hakem hatalarınında etkisiyle gelen puan kayıplarıyla takım demoralize olmuştu ve zirvedende epey uzaklaşmıştık ancak ikinci yarı yine bildiğimiz feghouli gibi oynadı ve yine şampiyonlukta pay sahibi oldu.

    en kötü sezonu ise maalesef bu seneydi. deplasmanlarda yok gibiydi, içerdeki kritik trabzonspor maçında daha ilk yarıda haybeye kırmızı kart gördü ve maçlara ne kadar motive olduğunu gösterdi. katkısı yok gibiydi bu sene.

    feghouli kesinlikle yetenekli bir futbolcu ama maç, stad ayırt etmeden oynaması gerekiyor. işte o zaman kendisinden maximum katkıyı alabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın