resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 1414
    sanırım lazio'ya transferi 20 milyon euro civarı tamamlanmış futbolcu.

    şimdi çok basit bir şey yazacağım. futbolda dünü konuşmak ve keşkelerle hareket etmek yanlış. transferi olmadıktan sonra ben de çok üstelemedim. lakin ;

    galatasaray geçen sezon içinde, hele ki 24 puanla tamamlanan ilk yarıda en çok topla %60-65 oynayıp o topu içeri bir türlü sokamamaktan çekti. ve forvetlerinin sezon içerisinde sürekli sakatlanmasından.

    geçen sezon kendisi eğer galatasaraya gelebilseydi bir şekilde şampiyonluk hiç uzak bir senaryo değildi. pandemi sonrası dönemi saymıyorum çünkü ilk maçta rize'ye kaybedince takım futbolu bıraktı.

    kendisinin alınıp şampiyon olduğumuz bir senaryoda şampiyonlar liginden gelecek 30 milyon euro ve bizim takımımızda da göstereceği performansla gelecek muhtemel aynı civarda bir bonservis bedeliyle bu sene kasamıza 50 milyon euro civarı bir para girebilirdi.
    fenerbahçe'nin kadrosu bizden çok daha kötü olmasına rağmen ilk yarı takımı kendisi ayakta tuttu. bizde oynadığı takdirde de 20 veya üstü bir bonservisle satardık çok muhtemel.

    sonuç : profesyonel dünyada profesyonel dünyanın gereklerini yerine getirmeyip, futbolcudan fedakarlık yapmasını beklersen, o iş muhtemelen olmaz. ve beceremediğin, küçücük bir detaydan ötürü kaçırdığın fırsatın bedeli 50 milyon euro civarı da olabiliyor işte bazen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın