• 13
    --- alıntı ---
    levent ümit erol: galatasaray çok önemli bir dünya yıldızı ile anlaştı. şu an tek pürüz oyuncunun aktif kulübünden alacakları. oyuncu bunları alıp gelmek istiyor. kulübü ise alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi teklif ediyor. bu iş çok kısa sürede çözülecektir.

    levent ümit erol: isim verirsek bazı kulüpler ve yöneticiler bu işe dahil olup bozabilir. bu yüzden isim vermiyorum. oyuncu ile ilgili detay versem buralar yıkılır, üstüne de binlerce takipçi kazanırım ama benim bir sözüm var bazı yönetici arkadaşlarıma. çok değil en fazla 3-4 gün içinde galatasaray taraftarı isim vermeyerek onlara ne kadar büyük bir iyilik yaptığımı görecekler ve bu oyuncuyu izleme fırsatı bulacaklar.

    levent ümit erol: dün akşam yanımda basel'in orta saha oyuncusu taulant xhaka hem fenerbahçe'ye hem de galatasaray'a önerildi. galatasaray scoutları oyuncuyu dünden beri izliyor ve pek de olumlu bir rapor sunduklarını söyleyemem.

    levent ümit erol: en fazla 3-4 gün talep ediyorum. muhteşem 2 isim geliyor galatasaray'a. yer yerinden oynayacak ve yönetim hakkındaki olumsuz tüm algılar ortadan kalkacak. geçen sene falcao'yu ilk duyuran bendim. sadece bekleyin.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın