• 19
    nerede izleneceği belli olmayan maçtır.

    şimdi şunu söylemekte fayda var; yayın hakları zamanında d-smart'a verildi evet fakat daha sonra kendileriyle davalık derecesine gelindi ve uzun süreler bu iş kulüp için bir uğraşı oldu.

    daha sonra karşılıklı anlaşıldı fakat büyük bir problem vardı ortada; 2008 yılında bu maçların yayın hakları karşılığında o dönemin yönetimi tarafından 15.000.000 abd doları tutar peşin alınmıştı bu platformdan. uzun yıllardır da ödemesi bir şekilde yapılıyor ne şekilde yapılıyor tam emin değilim.

    ilgili bağımsız denetim raporunda yer alan dipnotu da linkte görebilirsiniz.

    https://gss.gs/IRB.png

    yani özetle; galatasaray'ın yayın hakları d-smart'ta falan değildir. muhtemelen önceki yönetimler de şimdiki yönetim de bu konuda herhangi bir aksiyon alma niyetinde değiller, olmayacaklardır da sebebi ise külfetli bir iş olması. kimse sizin yayın hakkınıza şu dönemde bir para dökmeyecektir.

    kendileri yayınlasınlar o zaman gs tv ne güne duruyor diyen arkadaşlarım siz de haklısınız. gs tv bu işe de yaramıyorsa kapatılsın zaten bence kimse izlemiyor artık. sosyal medya tv platformlarının çok çok önünde, keza yıllardır gs tv'den alamadığın maddi katkıyı bir mobil uygulama ile belki 1 ayda alabiliyorsun günümüzde.

    ayrıca doğan grubunun demirören ile el değiştirmesi sebebiyle galatasaray sportif a.ş.'nin tüpçü holdinge 20 milyon civarı sabit borcu bulunmaktadır. bunu nasıl ve ne şekilde eritir, tüpçü hadi dese sizi 20 milyon tl ödemek zorunda bırakabilir anlamına da gelebilir bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın