resim
Dorukhan Toköz
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 183
    tam ihtiyacımız olan iki yönlü orta saha. beşiktaş ile son sezonuna giriyor ve yeni kontrat için yapılan görüşmelerde birbirlerine çok uzak durumda oyuncu ile kulüp. dahası nedenini anlamlandıramasam da sergen yalçın'ın gözünde rotasyon oyuncusundan öteye gidemeyecek gibi. henüz 24 yaşında olması da cabası.

    bizim de elimizde sözleşmesinin son yılına giren ve hiçbir şekilde ilk onbire yerleştiremediğimiz linnes var. beşiktaş'ın da sağ beke ihtiyacı var malum çünkü ellerinde sağ bek yok. linnes'in sözleşme sonunda türkiye'de kalmak istemediği yazılıp çiziliyor hep. çocuğun okulu sebebiyle bir yıl daha kalıp norveç' e dönmek istiyor.

    dorukhan'a karşılık linnes'i 1 yıllık kiralık versek üstüne de linnes'in maaşını biz ödesek ben şahsım adına çok mutlu olurum. baktığınız zaman beşiktaş ilk onbir için düşünmediği ve sezon sonu arkasından bakarak göndereceği bir oyuncuya karşılık bir yıllık da olsa sağ bek sorununu çözer, biz orta saha sorunumuzu çözeriz, dorukhan euro 2020 öncesi düzenli oynayabileceği bir takıma ve ondan maksimum verim alabilecek bir hocaya kavuşur, linnes de türkiye'deki son senesinde çocuğunun okulunu değiştirmeden takım değiştirme şansına kavuşur. nerden baksan herkesin kazandığı bir anlaşma aslında. ancak beşiktaş böyle mantıklı hamlelerin takımı mıdır? sanmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın