resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1708
    aynı başlığa aynı gün 2. entry girmeyi sevmiyorum ama şöyle diyeyim; badou ndiaye’yi 2017’de 7.5 milyon euroya alıp sadece yarım dönem oynattıktan sonra 16 milyona stoke city takımına sattık. avrupada da oynamıyorduk o dönem. sadece türkiyedeki ve belki milli takımdaki performansı bu paraların verilmesini sağladı. stoke city’nin bizden önce kendisine ilgisinin olduğunu zannetmiyorum. öyle olsaydı bizden önce kendisini alırlardı zaten. ya da bize transfer olmasını bekleyip performansını beklemiş olabilirler. potansiyelinden emin olduktan sonra almışlardır diye bir ihtimal var ama o da düşük ihtimal zira ndiaye bize transfer olduğunda 27 yaşındaydı. 19 20 yaşında falan olsa neyse.. nerden geldin bu konuya derseniz...

    marcao ise 24 yaşında ve tam olarak bizimle patlamayı yaptı. daha önce yapsaydı zaten porto, benfica ya da braga gibi kulüpler bizden önce davranıp transfer ederlerdi. halen bu takımları atlatıp kendisini nasıl aldık bilmiyorum ama aldık bir şekilde işte. küme düşmeye oynayan bir takımdan gelip defansımızın kilit rolünü üstlendi. yetmedi şampiyonluk yaşayıp şampiyonlar liginde oynadı. yani 4 milyona alınan bir oyuncuyu şu şartlar altında 15 milyon civarı altına satarsak net olarak transfer başarısızlığı olarak görürüm ben. tamam paraya ihtiyacımız var da o kadar da değil. gerçekten özellikle bazı oyuncularımızın değerini çok küçümsüyoruz. biraz tok satıcı olmayı öğrenmemiz lazım. epl’de kimler hangi paralara transfer oldular. bekletirsen değer kaybedecek bir oyuncu değil. henüz 24 yaşında. bu yaş bir defans oyuncusu için genç denilebilir.

    ps: brezilya milli takımında oynamaması handikap değil. orada çok farklı işler dönüyor. marcao eğer brezilyada bir takımda oynasagdı çoktan milli takım formasını giyerdi. dünya kupası maçları haricinde brezilya milli takımının rotasyonu özellikle brezilya liginde oynayan futbolcuların pazarlanması için öncelik oluşturur. tek kıstas bu değil yani. bekleyip göreceğiz bakalım. umarım iyi bir teklif sunarlar da satarız kendisini. aksi halde takımımızda tutmamız gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın