resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1689
    hakkında newcastle united haberleri çıkmış defans oyuncumuz.

    yazılarımda özellikle transfer yapabilmemiz için paramız olması gerektiğini onun haricinde çıkan haberlere inanmadığımı ve kulübe para getirebilecek en yakın ismin marcao olduğunu söylüyorum.

    şimdi gelelim hakkında yazılan yorumlara 1. olarak kendisi için 7-8 e satılsın yazan arkadaşlar var bu bir kere skandal olur çünkü 7-8 e satsan 2 tane orta saha alırsın bu sefer ne stoper de marcao yerini doldurabilirsin ne de orta sahaya 3. oyuncuyu alabilirsin. 2.olarak tahminim 15-17 arası satacağımızı düşünüyorum ama lütfen sonraki satıştan bir %10-15 pay koyduralım. eğer 15-17 arası bir paraya satarsak 3 orta saha + 1 stoper alabiliriz. hatta ekstra 2-3 milyon euro para arttırabilirsek 1 kanat oyuncusu ekleriz. ayrıca alınacak oyuncuların en az 1 tanesinin zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık olacağını düşünüyorum. çünkü 15-17 cidden bizim için büyük bir para olsa da 4-5 oyuncuya bölününce piyasa için çok cüzi miktarlar ortaya çıkıyor bence biraz potansiyelli büyük balıkları bu şekilde zorlayacağız.

    son olarak bilgi veya kesin bir şey değil sadece ocak ayında hocanın evanderi çok istediğini duydum, kendi hissiyatım olarak istediğimiz parayı kazanırsak bu sefer evanderi alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın