• 23
    önce belhanda, babel ve hatta feghouli gibi para edebilecek futbolcular satılsın, hem maaş yükünden kurtulalım hem de kulübe sıcak para girsin öyle düşünürüz galatasaray'ın gücünün kim olduğunu.

    diğer takımlar 5 kuruş etmeyecek futbolcularını satıp kadrolarını yenilerken biz bedavaya bile yollayamıyoruz bazı oyuncuları. beceriksizce transferler yapan daha doğrusu yapamayan, aylardır orta saha ihtiyacı olduğu halde (1 yıldır da diyebiliriz çünkü 2 orta sahamız da kiralıktı ve bunun önlemi alınmalıydı) transfer yapamayan yönetimin sarıldığı içi boş kampanya. hem de bu devirde, pandemi sonrası ve ekonomik olarak çöküşte olduğumuz şu süreçte...

    yönetim hiç kusura bakmasın geçen seneye kadar kendilerini desteklememe rağmen şu an kendilerine bakışım negatif çünkü hem transferlerde başarısız hem de olası şampiyon olamama durumu için tedbirleri yok. bu sene idare edeceğiz ama olur da bu sene şampiyon olamazsak ne olacak acaba çok merak ediyorum. şu anda taraftar arasında özellikle de sözlükte homurdanmalar minimal seviyede ama bu takım bu sene şampiyon olamazsa çok su kaldırır. umarım bir an önce transferler yapılır ve takım da şampiyon olur yoksa işimiz yaş. kimsenin 10 milyon euro'ya orta saha beklediği yok. mutlaka bütçemize uygun transferler bulunacaktır. spor tesisleri, dikilmesi planlanan oteller ve daha yapılabilecek birçok proje var ve bunların sözü verildi ama hiçbiri gerçekleştirilmedi. başkan da bunlarla ilgili sıkça taraftara oynadı projeler yapacağız dendi. sonuç?

    dursun özbek gibi kötü niyetli başkanlar kendilerine tamah etmemiz için yeterli değil. galatasaray acilen kendisine sürdürülebilir bir ekonomik plan hazırlamalı.
    türk para birimi bu kadar zayıfken ve futbol ekonomisi euro üzerinden dönerken böyle içi boş gücümüz sizsiniz, yellow friday, zart, zurt ile dönmez bu işler, akıl alır gibi değil. böyle içi boş kampanyalardan çok sıkıldım. bu seneyi kurtarsak gelecek senesi var, sonraki sene var, nereye kadar devam edilecek böyle?
    artık bu kampanyaları art niyetli bulmaya başlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın