• 5783
    bu arkadaşların limite karşı olması çok normal. geçen sezon 65 milyon euro maaş harcaması diyorlardi. şu ana kadar oyuncu sattıklarını/kiraladıklarıni görmedim(bir kaç serbest kalan oyuncu var). üstüne tahmini 10-15 milyon euro arası yeni gelen oyuncuların maaş yükü geldi (ki bunlar yeni vergi sistemine girecek).
    şu an en iyi ihtimal 75 ama vergilerle beraber 85'e varan bir yük mevcut.
    ama taraftarları halen enner remberto valencia lastra'nin maas almadığı sadece maç başı para aldığına, eran zahavi'nin 1.7ye falan oynayacagina, mame thiam'in bedava gelip 700 bin euroya oynayacagina falan inanıyor. biz de kandirilik ama biz kandırılırken kap'da görüyorduk, sadece mali durumun bundan daha iyi oldugunu dusunuyorduk. bunlar hem mali durumlarini biliyor hem hiçbir şeyden haberleri yok, hem de gazetecilerin ne dediklerine bakıyorlar maliyetler için.
    üzücü. haliyle limitlere uyamazlar çünkü uymak istemiyorlar zaten. çok net diyorum; onlar bu maliyetle şampiyon olsun, biz 30-40 arasi bir maliyetle ilk üçe girelim ben razıyım. şu an ne avrupa kupalarindan ne türkiye liginden bu giderleri çıkaracak bir gelir yok malesef. hele covid dönemi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın