resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1906
    ömer bayram önyargıların ve dış görünüşün ne kadar önemli olduğunun vücut bulmuş hali diyebiliriz. isminden bağımsız olarak bir galatasaray taraftarına sezon başında deseniz ki yıllık 400bin euro karşılığında oynayacak orta saha sol iç oyuncusu transfer ediyoruz. bu alacağımız oyuncu mucadele gücü ve top kapması yüksek, sahada pili bitinceye kadar koşacak, sık sık driplingle topu ileri hızlı bir şekilde ileri uca taşıyacak, sezonda 10 asist bir gol ile oynayacak, kolay kolay sakatlık yaşamayacak ama oyun kurma ve okumada biraz sıkıntılı ara ara yanlış pas tercihlerinde bulunan bir kuzeyli deseniz burada adına destanlar kasideler yazılır.
    ama adınız ömer bayram ise, akhisar dan düşük bir bedelle transfer edildiyseniz, yıllarca potansiyelinizin farkına varmayan hocalar (fatih terim hariç diyorum yoksa allah çarpar) yüzünden sol bek oynadıysanız ve insanların aklında hep o performansla kaldıysanız üstüne birde afilli bir tipiniz yoksa kusura bakmayında kendinizide paralasanız ağzınızla kuşta tutsanız galatasaray seviyesine çıkamazsınız.
    bize pahalı ve sahada mücadele etmeyecek top kapmayacak, kaptırdığı topun peşinden koşmayacak, uzaktan bir iki gol atacak, ama çok yetenekli abi ya, bu lige çok fazla, biraz istese bu ligin içinden geçer abi ya, takımın en klas ismi abi ya diyebileceğimiz iş ahlakı olmayan ve bizi yıllarca sömürerek yıldızlar lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın