• 12
    her sene olabildiğince store alış verişi yaptığım, mümkün olan her şekilde kulübe maddi destek sağladığım halde, hiç katılmak istemediğim kampanya.

    bir zahmet sevgili albayrak başkan çıkarsın cebinden koysun falcao’nun maaşı kadar yardım, ya da yusuf günay bey’in 2 senedir yaptığı şahsi reklamın maddi karşılığını hesaplayalım o da katkıda bulunsun, cengiz başkanı saymıyorum, çok eleştirilecek noktası var ama kendisi hasta. ömründen veriyor. neden veriyor, neden bırakmıyor, kime ne faydası var şu durumda anlamış değilim ama saygı duyuyorum kararına.

    yaratıcı bir projeyle gelin yine katkıda bulunalım, aplikasyon gibi. hemen senelik üyeliğimi yaptım ilk günden. o da yok.

    kısacası bu kampanya tutmaz. kimsede o heyecan yok. insanlar sizden bıktı. 2 senede dünya kadar futbolcu satıldı, cl gelirleri, stat gelirleri uçtu gitti. siz ise plansızlıklar yüzünden har vurup harman savurdunuz paraları. diagne’ye verilen 13m. falcao’ya verilen fahiş yıllık ücret. değersizleştirip satamadığınız oyuncular. alt alta koyunca koca bir fiyaskosunuz. bu beceriksizliğinizi gören taraftar da heyecan kalır mı? istek kalır mı?

    taraftarı bırakın, gidin zengin kesimden toplayın, gösterin hünerinizi, bağlantılarınızı. bir sürü kodaman kulüp üyesi var, aktör var şu var bu var. ya da gidin okçular derneği başkanından isteyin bi sponsorluk, o kadar hukukunuz var.

    işiniz gücünüz boş lakırdı ve makyajla kar göstermek. o derneğe kesilen faturaların akıbeti ne olacak bakalım?! yaptığınız bankalar birliği anlaşmasının ana para ödemesi gelince ne olacak bakalım?! benden sonrası tufan deyip gidiyorsunuz. büyük ah alacaksınız.

    başlık kampanyaydı biraz dağıldı kusura bakmasın buraya kadar okuyanlar . neden bu kampanyayı yapmak zorunda kaldılar onu irdelemiş olduk biraz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın