• 39515
    "her şey biyolojik ilerlemeye bağlı durumda. aynı sakatlığı yaşayan diğer oyunculara baktığımızda az çok 6 aylık bir süre içerisinde iyileştiklerini görüyoruz. kesin bir süre vermek zor çünkü her şey kendimi nasıl hissedeceğime bağlı olacak."

    "burada olup kulüpte tedavimi gerçekleştirmek ve antrenmanlarımı sürdürmek istedim. sahalara geri dönüş öncesi, takım arkadaşlarımla birlikteyim."

    "ambulansın sahaya geç gelmesi normal bir durum değildi. bana olan şey bu oyunda komplike bir durum. sahada bu kadar uzun süre tedavi görmek bana üzüntü verdi."

    "ailem ve ben türkiye'de yaşadığımız için gurur duyuyoruz."

    "kariyerimi galatasaray'da sonlandırmak istiyorum."

    "bence insanlar; 'o, galatasaray'ın bir futbolcusu, diğer takımlara saygısızlık yapmaz.' diyebilmeli. emeğime değer verilmesini isterim, umuyorum ki arkadaşlarım ve ailem bunun için gurur duyuyorlardır."

    "fatih terim gibi önemli bir teknik direktörün beni takım için önemli bir oyuncu olarak nitelendirmesi gurur verici. bu, büyük bir gurur."

    "arda benim için her şey demek. oynadığı her takımda lider oyuncuydu. bize saha içinde ve dışında önemli katkılar sağlayacaktır. evine geri döndüğü için mutluyuz."

    "galatasaray tarihi boyunca önemli kalecilere sahip oldu. herkes onları hatırlayacaktır."

    "fatih, çok tecrübeli bir kaleci. bu ligde ve çok sayıda turnuvada boy gösterdi. takıma alışma sürecinde ona eşlik edeceğiz ve takımın başarısı için iş birliği yapacağız. okan koçuk gerçekten iyi ve genç bir kaleci. çok karakterli bir kaleci.

    "galatasaray gibi büyük bir kulübün kaptanlığını yapmaktan dolayı gururluyum. yabancı bir oyuncu olarak bu görevi üstlenmek mutluluk verici."

    "en güzel maçımız fenerbahçe ile deplasmanda oynadığımız maçtı. bence en iyi maçımızdı. en kötü maçlarımız ise ikinci yarının sonlarında oynanan 7 maçtı. pandemi sonrası durumu kurtaramadık ve olumsuz biçimde etkilendik."

    "futbola adımımı attığım uruguay'da bir takımda son bir maçta forma giymek isterim fakat basit bir şekilde söyleyebilirim ki, avrupa'da kalıp galatasaray gibi benim için önemli bir kulüpte emekli olmak isterim.

    "uefa ve süper kupa'yı kazanan tek türk takımı galatasaray. bence galatasaray, bu alanda biraz daha fazlasını yapmalı. ismine ve tarihine yakışır bir şekilde daha fazlasını başarabilir."

    "bu tip turnuvalarda başarılı olabilmek için kendimizi biraz şartlandırmalıyız."

    fernando muslera
App Store'dan indirin Google Play'den alın