• 636
    söz konusu beyanı oturdum izledim. evet üst perdeden konuşuyor biraz sert üslup takınıyor. herşeyi ben bilirim edasında ona da eyvallah. bunlar insanları irrite edebilir ama söylediklerinde haksız da değil. daha düşük faiz ve daha uzun vade ile anlaşmayı yapılandırın diyor mustafa cengiz'e. galatasaray daha az para ödesin, fena mı?

    ultraslan konusunda bir milyon kere haklı zaten o konulara hiç değinmiyorum bile, öte yandan kasımpaşa-thiam muhabbeti de sıktı zaten, senin başkanın da iyi ikili ilişkiler kursun alsın kardeşim. hasan kartal'ın berna karlı'nın elinde bile oyuncak oldu bizim yönetim yalan mı? ticaret bu bedavaya malını veriyor adam sana. dünyada sanki ilk kez oluyor böyle bir olay. falcao için biz monaco'ya bonservis mi ödedik?

    sahibinin sesi midir? belki öyledir. herşeyi bilirim edasında mıdır, yine öyledir ama zaten bunların yetiştiği kültür bu. elitist bir eğitim almış zaten lisede, üstüne üstlük ilber ortaylı-celal şengör gibi elitizmin türkiye'de sembolü olabilecek iki akademisyen ile dost olan adamdan bahsediyoruz.

    herşeyi bilir mi bilmez mi onu bilmem ama en azından pazar günleri yaptığı bilim programlarının eşi benzeri yok şu an türkiye'de. özellikle de covid-19 ile ilgili olan programları. ben o gözle bakıyorum, mustafa cengiz'e salak demiş, dememiş beni bağlamıyor. mustafa cengiz de fener'e paraları leyla'ya basıyor dedi, düzgün üslup mu bu? adam medyada bilimsel manada hiç değilse güzel hizmet yapıyor, boş da yapmıyor hazırlanıyor bilimsel makaleleri açıp okuyor öyle geliyor. biraz da bu yönlerden bakmak lazım. ülkemizde linç kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın