• 598
    biraz doluyum bu firmaya, şimdiden hepinizden özür diliyorum.

    yılardır leş oğlu leş formalar tasarlayan, tedarik konusunda sıkıntı yaşatan firma. elite kategorisinde bulunan galatasaray'a her sene elite serisinin en rezil tasarımını yapıp iteliyor. yetmezmiş gibi 1 tane taslak forma yapıp (tabi ki tasarım yine rezalet), renklerini değiştirip her kulübe saplıyor. ee, nerede kaldı bu kulüplerin elitliği, özelliği, dokusu, tarihi ? insan aklıyla dalga geçiyor tasarımları adeta. 20/21 sezonu parçalımızın yakası bildiğin pijama yakası gibi. siyah formayı açıklamaya bile gerek yok, alevli şortla kombinleyip denize gidilir anca.

    adidas'ın fenerbahçe için tasarladığı 20/21 formaları cidden şık, tarafsız bakarsak gerçekten güzel ve albenisi olan formalar. bizimse her sene içimize sinmeyen, tasarımları rezalet formalarımız var. renkleri ve armayı ayrı tutuyorum, rezalet olan nike'ın tasarımları.

    ha bir de, 289 liraya biz supporter tee adı altında çakma forma alırken, adidas aynı paraya maç forması satıyor. biz 289 liraya maç forması almayı bırakın, doğru düzgün storelarda maç forması dahi bulamıyoruz.

    inşallah anlaşmamız bittiğinde adidas'a dönüş yapar da şu nike saçmalığından kurtuluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın