• 13748
    mustafa cengiz yönetimi düşmanlığı'nin ziyadesi ile ayyukaya çıktığı sözlük. hiçbir şeyden memnun olmayan cem dizdar gibi yazarlara sahip burası. hep kara bulut hep fırtına...

    adamlar hakkında bu akşam birkaç entry dışında olumlu yorum okumadim. sanki adamların elinde milyon eurolar var, adamlar bilerek transfer yapmiyor hatta ve hatta tüm paraları hesaplarına aktarıp güney amerika'ya kaçmışlar. olamaz böle bir nefret yahu! bu adamlar size ne etti de bu kadar nefret kusuyorsunuz. bu mudur cefakar taraftarlık?

    satmadan alamıyoruz arkadaşım , bunu anlamak icin daha kaç sayfa uefa ffp sözleşmesi okuyacağız. elinde dört tane satışta oyuncu var. belhanda, soso, jimmy, babel. senin kulübünun önünden geçirmek istemediğin futbolcuları, adamlar milyonlarca bonservis ödeyip bir de üstüne neden üç milyon euro maaş versin. sen verir mıydın? satamazsin bu adamları kardeşim bu adamlar vücuttaki kanserli hücreler. kimse alıp da dertsiz başına dert almaz. evine davet etmeyeceğin tipte adam bunlar. belhanda- soso dediğin adamlar dursun özbek yönetiminin kulübe soktuğu en büyük kazık, eyvallah diyip gözünü yumacaksin. geçen sene babel'i aldığımızda ben dahil herkes bu ligin içinden geçeceğini düşünüyordu ama tutmadı ne yapalım, her futbolcu her takıma monte olamıyor malesef.

    20 bin liralık arabana sırf yüksek model araba parası denklestirmek için 80 bin lira para istersen kimse almaz arabanı. ki elindeki araba 20 bin lira bile etmez malesef. sürekli yağ yakıyor, duman atıyor. o yüzden ağlayıp zirlamanin hiçbir mantıklı açıklaması yok şuanda...

    elinde para getirecek bir marcao var. onu satarsan yaparsın transfer. sen hala belhanda'dan bonservis bekliyorsan temmuz ayında antalya'da kar yağışı bekle daha akıllıca bir iş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın