• 13746
    ben ekşi’nin dinozorlarındanım. 90’ların sonunda bir orası vardı, bir de itiraf.com filan. diğerleri o kadar kötüydü ve ekşi’de hep bizim gibi çocuklar vardı. clementine filan, bilirsiniz... doğduğum günden beri de kalbimizde galatasaray, babam sağolsun.

    neyse, aradan yıllar geçti. değişim kaçınılmaz tabi. debe, manipülasyon, popüler olma kaygısı filan derken ve tabi daha pek çok başka sebeple orası eskisi kadar iyi bir yer olarak kalamadı, yine de varlığı önemlidir. burası ise 90’ların sonundaki ekşi gibi geliyor bana. birbirine saygılı insanlar, kaliteli bir ortam, belli yine iyi çocuklar...

    çok uzun zamandır okurum. bir süredir yazarım da ama hala hemen her yazılanı okurum, önce okurum. sonra yazarım. sözlüğümüzü kuran, koruyan, geliştiren arkadaşlara bir teşekkür etmek istedim bu vesileyle. bir de, her yazılan için yazan arkadaşlara teşekkür etmek istedim.

    bilin ki, ben onları ofiste mesainin bitmesini beklerken okudum, boktan yaz gecelerinde okudum, sıkıcı pazar öğleden sonralarında, serviste, hastanede birini beklerken, sigara molalarında, sıkıcı salı akşamlarında hep okudum. her yazılanı, her analizi okudum. yazın bir yandan tatile nereye gitsek diye düşünürken otellerin ne kadar zamlandığını hayretle izlerken bir yandan yapılan, yapılamayan transfer yorumlarını okudum. sonra allem edip kallem edip bir şekilde gittiğimiz tatilde sıkılırken ideal kadro görüşlerini okudum.

    okumaya da devam ediyorum, kaleminize sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın