• 55
    kağıt üstünde çok dengeli ve çok güçlü ama 2020 nba playofflarında dallas mavericks serisinde gösterdikleri kadarıyla bir o kadar da karaktersiz oyuncu barındıran takım. 20 yıldan fazladır bu ligi izliyor ve takip ediyorum ve bu süreçte nice takımlar gördüm ama bu grup gerçekten bir başka. sözde black lives matter mottosu altında bu oyunu oynarken önce montrezl harrell luka doncic'e bildiğin ırkçılık yaptı ama nba yönetimi bu mahlukatlara göz yumdu. eğer ki tam tersi olsaydı doncic milyon maç ceza alır sabah akşam da basında izleyip dururduk. neredeyse sabah akşam televizyonumda açık espn'in sports center programında olayın bir defa dahi bahsi geçmedi.

    bu sabaha karşı oynanan serinin 5. maçında bu sefer marcus morris topsuz alandan gelip kasten olduğuna yemin edebileceğim ama tabi ki bu karaktersizler ordusunu koruyup los angeles derbisi hedefleyen nba yönetiminin kasti değil diyeceği bir hareketi bize gösterdiler.

    işte o hareket;
    https://twitter.com/...477401979129862?s=19

    bu hareketi yapmanın savunulacak tek bir tarafı yok ama takım arkadaşları bir bir morris'in ne kadar insancıl ne kadar melek gibi birisi olduğunu söyleyip durdular. maç sonunda muhabirler doncic'e bunu sordukları zaman "sizce?" şeklinde cevap verdi ve orada sus pus olan muhabirler tabi ki günün devamında bu konuyu deşmediler.

    lebron'u miami döneminde yaptıklarından dolayı hiç ama hiç sevmem. kobe'yi şahsen hep çok sevmiş olmama rağmen kobe'nin lakers'taki ilk yıllarından beri lakers'ı sevmem (o zamanlar hep kings tarafında olurdum) ama bu sene bu karaktersizleri evirip çevirip yensinler istiyorum ve yaparlarsa abd'ye ilk gidişimde lakers forması alıp ocgunsson'a hediye edeceğim.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın