resim
Erol Bulut
Görev:Teknik Direktör
Takım:Cardiff
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 241
    odasındaki fatih terim resmini görünce hafif tebessüm ettim.içim de rahatladı aynı zamanda.
    şöyle ki, teknik becerileriyle bir yerlere gelemeyen futbol zevatları, bilimum galatasaray’a, fatih terime giydirerek o eksiklerini kapatmaya çalışıyorlar. bunu da yiyen yiyor heralde. elde bir şey yok ama galatasaray düşmanıysanız kralsınız. suyun karşı tarafında işleyen kural bu görünüyor.

    yazmışken futbol için de bir şeyler yazayım. karagümrük maçına biraz baktım.
    klasik 3-5-2 diyebileceğimiz dizilimle başladı. sonrasında 4-2-3-1’e döndü. pas oyunu mu oynayacak yoksa hızlı oyunu mu tercih edecek çok anlaşılmıyor. sanırım deneme aşamasında. ama zamanında kendisi abdullah avcı ile de çalıştı. sanırım topa sahip olmayı isteyecektir.

    işte sıkıntı burada başlıyor. abdullah avcı da beşiktaş’ta aynı hatayı yaptı.ben tercih ettiğim sistemde oyun oynatırım diyip stoktaki oyuncu grubu özelliğinden koparsanız, ömrünüz devre arası kadar oluyor. sergen yalçın’ın bana göre başarılı olma sebebi budur. burak’la ,lensle ,orta saha ve defans grubuyla beşiktaş topa sahip olma ve pas oyunu oynayamazdı. sergen direkt oyuna döndü ve tutundu. çünkü oyuncu profili buna müsaitti.

    elindeki takım topa sahip olma ve pas oyununa müsait değil. ayrıca her iki sistemde de temel sıkıntısı regista pozisyonu olacak. luis gustavo ile sezonu bitirebilmesi mümkün değil. buraya transfer lazım. ozan tufan’ın mevkisi o pozisyon değil. mert hakan ‘i aldılar ama o da trequartista pozisyonunda. o kadar adama rağmen buraya transfer lazım.

    savunmada ciddi sıkıntı var. son gelen lemos’u tanımamakla birlikte, mevcut futbolcuların hiçbiri, topu oyuna sokma becerisine sahip değil. sadıkla serdar’la pas oyunu olmaz.

    hücumda heralde vedat’ı satacaklar. thiamla sinan’ı o yüzden aldılar diye düşünüyorum. daha doğrusu sinan’ı o yüzden aldılar diye düşünüyorum. sinan’ı iyi tanıyorum çok yetenekli ama, topla becerileri vedat’ın gerisinde.

    özetle, şuan ki kadrosu 5 benzemez. kendisi oluşturduysa geçmiş olsun. kendisine sormadılarsa iki kere geçmiş olsun. emre b. güzellemeleri ve duvara fatih hocanın resmini asmak falan adamı kurtarmaz. çok güzel bi laf var: elin şeycazıyla gerdeğe giren güvey değil gelin olur diye. bu kafayla çok değil kaderi 6.hafta belli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın