• 622
    üslup ve seçilen dil olarak yazıyorum:
    bilmiyorum buraları okuyor mudur ama kasımpaşa futbol takımı sahibi olan, aynı zamanda kendisinin çalıştığı medya şirketinin de patronu şahsın, fb ile gerçekleştirdiği transfer hilesini bu şekilde aklamaya çalışmak en hafif tabirle kepazeliktir, medya maymunluğudur, rezilliktir.
    ben yönetimde olsam hiç üzerime alınmazdım yazılanları ama üslup ve tavırdan dolayı disipline verir ve ihraç etmenin yollarını yapardım. o çok sevdiğin kuruldan ihraç edil de gör bakalım. ondan sonra devam edersin bize it, köpek demeye. ayrıca köpekler dünyanın dostuna, sevdiğine en çok sahip çıkan hayvanlarıdır. sen keşke burada hakaret ettiğin o asil köpekçikler kadar dik duran bir insan olabilsen.

    sen anca sahibine aşık bir kölesin sayın altaylı. parayla ruhunu, benliğini satmışsın, acınacak haldesin. kendi fikrin bile olmayan bazı pislikleri, sahibin buyurdu diye ortalığa saçıyorsun. zavallı haldesin. ayrıca bir ara yazsana o doğan medyası nasıl oldu da hangi katakullilerle ciner medya’ya beleşe verildi? onları da öğrensin takipçilerin. bakalım binlerce insanı ekmeğinden ederken sesin çıkmadığını öğrenince, o yalaka imzacıların buna da imza atacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın