• 620
    kendisi susmuş susmuş, şimdi mi aklına gelmis hıncal uluç'u kimin vurduğu? madem böyleymiş, neden daha ilk günden karşı çıkmamış. ya peki hincal niye bu zamana kadar ağzını açmamış? heralde mame thiam da bu olayın içinde yoksa nasil bir anda "hincal uluç'u mustafa cengiz vurdu" diye aydinlanma yaşadı.
    peki kendisi galatasaray başkanının bankalar birligi ile alakalı hangi lafini duymuş? başkanın tek söylediği limitlerle alakali. nereden nasıl çekti de bunu bankalar birliği anlaşması yapti?

    ya peki bu galatasaray kulübü bundan sonra hiç kredi cekemiyor mu misal? bundan 3 sene sonra biz yeni kredi ceksek (belki daha yüksek faizli belki değil) ki bu en kötüsü olarak diyorum, buna kim karışacak? bankalar birliğine böyle odesek yani. zaten yıllardır kredi çekip kredi kapatıyoruz. ki buna gelmeden; maaş bütçesinin 60'dan 30-40 arasına düşmesi ile oluşacak tasarruf, potansiyel oyuncu satışı, sermaye artırımı, florya ve riva projeleri var.

    dil olarak kendisine söylenecek laf yok, fenerbahçe kongrelerine daha çok yakisabilirmis. biraz daha ugrasirsa o da olur. orada hem çok sevdiği kişiyle yan yana oturabilir.
    (bkz: evet efendim)
    (bkz: haklısınız efendim)

    edit: malum taraftar grubu konusunda haklıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın