• 13726
    üzerine yine o malum hava çökmüş sözlük.

    2.5 sene oldu hoca yemeyeli. tayfa acıkmış belli. heyecanla sezonun başlamasını bekliyor. bu terim düşmanlığından bağımsız bir duygu. ekibin bayrak taşıyıcıları onlar olacak elbette ama sadece onlar değil.

    hamzaoğlu'nun ipinin çekildiği nasıl sezon başı belliyse, tudor'un defterinin ne yaparsa yapsın dürüldüğü ortadaysa aynı tayfa terim için de pusuda.

    en bomba kozları arda meselesi. çünkü bu sayede amacı sadece galatasaray'ın iyiliği olan koca bir kitlenin desteğini de arkalarına alma fırsatı yakaladılar. işler sahada hocanın planladığı gibi gitmezse tabi.

    sonuç olarak en çok kenetlenmeye ihtiyaç duyduğumuz sezon yine paramparçayız. liseciler sezon sonu cengiz'i her türlü indirecek. onun için yolun sonu belli kaçarı yok. tek bir şansı var o da başarı ama o da yetmeyebilir ki büyük olasılıkla yetmeyecek. terim tarafını yazdık zaten onlar pusuda bekleyecek. ellerinde malzemeleri bol.

    kafalardaki plan belli. bu sezonu 'feda' edip bir sonraki sezona okan ve yeni bir başkan ile başlamak. bakalım hocam bu planı ne kadar bozabilecek. yaşayıp göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın