• 7
    çok geç kalınmış, ancak sonunda alınmış bir kararla kurulacak olan lig. bu sayede 21 kişilik kadroya yazamadığımız iki yabancı ve beş türk futbolcumuz, neden yerine x oynuyor diye isyan ettiğimiz genç futbolcularımız, sakatlıktan dönen ancak lig temposuna direk atmak istemediğimiz futbolcularımız daha rekabetçi bir ortamda maç ritmini yakalayacaktır.

    ha keza, pazarlama ve futbolcu ihracatı açısından da gayet iş görür bir organizasyon olacaktır. türk futbolcularının repütasyonu ve yaygınlığı avrupa'da yükseldikçe buraya olan ilgi ve burada oynayan futbolcuların satışı da kulüpler için önemli bir gelir kaynağı olacaktır.

    tabi, bu ligi rekabetçi tutmak için önemli teşvikler de gerekiyor. bence, ayrı bir lig kurmaktan ziyade rezerv takımların alt liglere dağıtılması daha mantıklı olurdu ancak buna da şükür. milli takımın da, kulüplerin de işine gelecek bir karar. tff uzun süre sonra mantıklı bir iş yaptı diyebiliriz.

    edit: başlıkta daha önce de belirtildiği gibi açık kanaldan* yayınlanması hem oyuna tekrar izleyici çekmek hem de futbolcuların daha izlenen bir organizasyonda ekstra çabayla oynamaları açısından etkili olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın