• 39463
    "hiç unutamadığım bir maç var, deplasmandaki dortmund maçı. herkes dortmund taraftarının tutkusunu bilir ama galatasaray taraftarı çok daha iyidir. maçın her dakikasında galatasaraylıları duyuyorduk. inanılmazlardı."

    "galatasaray taraftarları fantastiktir. takıma her zaman ihtiyacı olan motivasyonu belirler. hangi deplasmanda olursanız olun yanınızdadırlar. bunu anlamanız için yaşamanız, görmeniz lazım. her yerde evimizde gibiydik."

    "hagi, olağanüstü bir oyuncuydu. bence tarihin en iyi futbolcularından biri hagi. ben onun gibi şut atan bir oyuncu görmedim. çok isabetli ve çok sert vururdu. oyun görüşü ve pasları başka bir seviyedeydi."

    "uefa süper kupa maçında önce real madrid, dünyanın en iyi takımlarından biriydi. kadroları süper yıldızlarla doluydu. ancak, biz de galatasaray'dık. hislerimiz şuydu: 'haydi bu maçı kazanalım. 11'e 11'iz.' real madrid'den çok daha iyi takımdık."

    "uefa kupası final maçının her dakikasını hatırlıyorum. tüm oyuncularımız çok iyiydi ve fatih terim gibi harika bir hocamız vardı. arsenal, avrupa'nın en güçlü takımlarından biriydi. kadrolarında bergkamp, henry, petit, vieira, overmars, kanu gibi birçok yıldız vardı."

    "galatasaray tarihini değiştirdik. bunu hak etmiştik. aslında, arsenal kötü oynamamıştı. bizi yenmek için her şeyi denediler. biz de harika oynadık. oyuncular ve galatasaraylı taraftarlar için gurur duyulacak bir andı."

    claudio taffarel
App Store'dan indirin Google Play'den alın