resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 1757
    anadolu takımları için kaçırılmaması gereken oyuncu. bunu yazmamın sebebi, ironi yapmak ya da oyuncuyu pazarlamak için yapılan bir manipülasyon değil. gerçekten düşüncem bu.

    peki anadolu takımları kaçırmaması gerekirken bizde niye rotasyon oyuncusu bile olamıyor. aslında bu soru çok basit. biz kimle oynarsak oynayalım, bekleri ileri çıkartan, defanstan topla çıkan ve defans çizgisini ileri kuran bir takımız. pozisyon oyunu oynasak da bu böyle, direkt oyun oynasak da. o yüzden bizde olmaması ve oynayamaması çok normal.

    fakat ben bir anadolu takımı olsam ve genel olarak direkt oyun oynayan bir hocam olsa takımın başında, galatasaray'ın kapısında yatar alırım ahmet'i.

    ahmet hala genç bir oyuncu. 1994 doğumlu. havadan oldukça etkili. güçlü. dar alanda hamleleri anadolu takımları çok çok yeterli. mustfa yumlu'ların oynadığı ligde çok çok rahat oynar. iyi de oynar.

    bizde olmadı, muhtemelen bu saatten sonra olmaz da. umarım kariyerinin geri kalanı çok başarılı şekilde geçer. nedense tam hamza hamzaoğlu'luk bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. hamza hoca nasıl düşünmüyor acaba. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın