resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4379
    spor toto super lig 2019-2020 sezonu gol krali. turkiye super lig tarihinin bir sezonda en fazla gol atan yabanci futbolcusu.

    kendisini gommek icin yazmiyorum fakat 11 mayıs 2019 çaykur rizespor galatasaray maçında ovulmesine bir turlu anlam veremiyorum. macin o hale gelmesinin ana sorumlusu kendisidir, once kaleci ceza alanina kadar cikmis haldeyken sacma sapan bir sekilde calima gidip 0-2'yi bulmamizi, sonra da penaltiyi kacirarak bir kez daha farki 2'ye cikarmamizin onune gecmistir. olabilir futbol bu, penalti da kacirabilir, karsi karsiya da kacirabilir. ancak ilgili maca kacirdiklarinin degil de son dakikada attigi golun damga vurmasinin tek sebebi kendisine verdigimiz bonservisin yuksek olmasi nedeniyle bardaga dolu tarafindan bakma cabasi.

    her seye ragmen bu ligin rekortmen gol kralidir ve galatasaray formasini giydigi surece taraftarimizin destegini hissetmesi gerekmektedir. artik sacma sapan instagram mesajlarini bir kenara birakip adam akilli galatasarayli gibi davranmaya baslamamiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın