resim
Ismaila Cheick Coulibaly
Takım:AIK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Mali
  • 59
    umarım başlığında 1-2 entrysi bulunan bir futbolcu olarak, daha transfer olmadan günlük 30-40 entry girilmesinin sıkıntısını çekmeyiz. gönül isterdi ki imza sonrası bu sayılar girilsin.

    maaş bütçesinin vergiler dahil 40 milyon euro'ya çekileceğinin açıklandığı ortamda zaten bu tarz isimsiz potansiyelli gençler bulunacağının sinyali verilmişti. maçını izlemedim ama maliyeti uygunsa buyursun gelsin. zira hayat koşturmam içinde futbolcu analiz etmek için 90 dk veya özet şeklinde oynadığı maçları izleyip fikir yürütebileceğim bir vaktim yok. bu iş için vakti olanlar ve bu işten para kazanan karar verici profesyoneller onay vermişse, takımın geleceğini zora sokacak bir yük altına da girilmiyorsa bence yeterli şartlar oluşmuş demektir.

    önceki entrylerdeki gibi tekrar yazdığımdan klişe olacak belki ama bu "maliyeti uygunsa" kısmını florya'nın girişine meşhur sözün yanına görünür şekilde asmak, sosyal medyada da transfer hovardası taraftarların aklına kazıyıncaya kadar elimizden geldiğince gündemde tutmak gerekiyor. çünkü #yafalcaoyaistifa kafasının bizi sağlıklı yollara sokmayacağı aşikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın