resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5090
    kendisi indirim yaptığına göre bu sene de bizimle. oyunundan verim alabilmemiz için kendisini fiziki durumu dolayısıyla 10 numara olarak serbest pozisyonunda denememiz gerektiğini düşünüyorum. o pozisyonda oynattığımız belhandadan doğru düzgün ofansif katkı alamıyoruz, emre akbabadan da defansif verim alamıyoruz. emre ve seri ile pandemiden sonra orta sahamız helvaya dönmüştü.
    4-2-3-1 oynamanın güncel kadromuzla defansif açıdan sıkıntıları büyük. dünyada kaliteli ve ucuz 8 numara bulmak maalesef kolay değil. biz her zaman taraftar olarak skor yüküne bakıyoruz fakat takımı birbirine bağlayan esas adam 8 numaradır. ekonomik durumumuz dolayısıyla elde ki imkanlarla hem ofansif hem defansif yönü kuvvetli olan iki adet 8 numara alabileceğimizi düşünmüyorum. o yüzden bir seçim yapacaksak bir top kesici 6 bir adet defansif yönü ağır basan 8 numara ile önlerinde feghouli değerlendirilebilir. feghoulide oyun zekası var, pas kalitesi var, yeri geldiğinde uzaktan şutu var, ama fiziği el verdikçe ve canı istedikçe oynayan biri. bu pozisyon değişimiyle hem sağ hem sol kanadımız içeriye kat edebilen atletik adamlar olursa oyunu sol kanata yığmaktan da kurtulmuş oluruz. hatırlarsak rakip onyekurunun arkaya atılan toplarını engellediğinde oyun olarak gevelemeye başlıyoduk.

    çok uzatmadan bu maliyette bir oyuncuyu klübeye gönderemiyeceksek iki kanatı da aktif edebilmek ve 10 numaradan skor anlamında katkı alabilmek için kuvvetli bir dmc, defansif yönü ağır basan ama hücumu bilen bir 8 ve şahsi fikrim önlerinde feghouli ile oynamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın