• 109
    beinsports ile anlaşıp uygulama içerisinde düşük çözünürlükte galatasaray lig maçlarını yayınlayabilir miyiz diye merak ettiğim uygulamamız.

    atıyorm 360p kalitesinde uygulamada galatasaray maçlarını izleyebilsek bu, taraftarı daha da çok yönlendirebilir uygulamaya. beinsports da buradan kazanabilir biz de. bir süre sonra sadece antreman içerikleri pek çekici gelmemeye başlayacak çünkü.

    uygulama ile:
    - üyelere özel gsstore indirim kuponu verilmeli (bu hediye çeki/indirim kuponlarını uygulama içi bir yarışma ile de yapabilirler. veya bu uygulama ile gsstore'dan alışverişte sepette belli bir yüzde indirimi sağlanabilir.).

    ve/veya

    - beinsports ile anlaşıp galatasaray'ımızın maçları düşük kalitede yayınlanmalı. bu kapsamda derbiler olmaz da anadolu takımlarıyla oynadığımız maçlar olabilir. türkiye kupası için aspor ile de anlaşılabilir.

    ve/veya

    - yahu en azından ligde o hafta oynadığımız bir maçın tekrarını baştan sona izleyebilelim uygulamadan. bu da mı olmadı? bari goller gol olduktan en fazla 5dk sonra yüklensin izleyebilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın