• 17
    "indirim talep ettiğimiz oyuncular 'hayatımız boyunca böyle bir kontrat bulamayız' diyerek bizi reddetti. harcama limiti nedeniyle maliyeti yüksek oyuncular gitmeden kadromuza yeni isimleri nasıl katarız bilmiyorum."
    bjk başkanı ahmet nur çebi'nin beyanı. ortalama 7 yılda 1 naftalinleyip sandıklara sakladıkları formalarını çıkartan bjk taraftarlarının bir dönem pek beğenip, çok sonra ayıkınca yolladıkları başkanlarının ettikleri. fatih terim gelmeseydi dursun aydın özbek yönetimiyle başımıza aynı şey gelecekti. bjk 2 yıl şampiyon oldu, şampiyonlar liginde çok güzel bir sene geçirdiler ama sonrası yıkım oldu. "hayatımız boyunca böyle bir kontrat bulamayız" diyecek çok oyuncu aldık ama fatih hoca olmasaydı, şampiyon olup şampiyonlar ligi gelirleriyle finanse de edemeyecektik. hala maaşları yüzünden yollayamadığımız isimler nedeniyle elimiz kolumuz bağlı.
    yönetimdeyken çok sövmüştüm ama yetmiyor, etkisini hala yaşadığımız rezalet yönetimi nedeniyle buradan dursun aydın özbek ve yönetimine esaslı selamlarımı iletiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın