resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2409
    sevilla ve galatasaray performanslarını karşılaştırırken, etrafındaki oyunculara bakmak gerekiyor. heralde ilk sezonundan herkes memnun olduğu için 2. sezonuna bakıyorum. bizde 2. sezonunda 6 numara oynarken önünde ndiaye - belhanda(ikisinin de ayrı ayrı eksikleri var) sağ tarafta mariano - feghouli gibi kaliteli ama düşük tempolu oyuncular, sol tarafta nagatomo - onyekuru(tempolu ama bunların da farklı oyun eksikleri var) santraforda da diagne veya eren oynuyordu. bir de sevilla'nın kadro ve oyuncu profiline bakalım galatasaray'la ne kadar benziyorlar? ben sevilla'yı çok sıkı takip etmedim ama avrupa ligi maçlarından gördüğüm kadarıyla baya alakasız iki kadro yapısı.

    yoksa hatırlarsanız 2019 yazında bizim ilk istediğimiz orta saha banega'ydı. daha fernando gitmeden banega istiyorduk. yani fernando - banega ikilisinin uyumlu olacağını bizim teknik ekip de öngörüyordu ama biz kuramadık sevilla kurdu. etrafına da zaten daha iyi ve uyumlu oyuncular koyarak hepsini yükselebiliyor. bunlar hep para maalesef.

    para dedik tabi galatasaray'ın bu ffp ve ekonomik sıkıntıları dışında yaptığı hatalar var ama bu, bu başlığın konusu değil. sonuçta ne olursa olsun sen parayı basıp 5-10 milyon euro bonservis bile ödeyemiyorsun şu anda. 3 tane böyle adam alsan senin de belki sistemin takır takır işletip, bugün elindeki oyuncuları da yükseltebilirsin ama yapamıyorsun. dolayısıyla bu kıyaslar da pek adil değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın