• 91
    çok beğendiğim ve çok tuttuğum bir uygulama. tam bir kazan kazan durumu mevcut, hatta o kadar tuttum ki kendimce birkaç fikir geldi aklıma uygulamayı daha efektif kullanmak için.* mesela beğendiğimiz videoları favorilere ekleme gibi bir özellik eklense istediğimiz vakit daha rahat bulabiliriz.
    velhasıl kelam kazan kazan durumu dedik çünkü hem kulüp bu üyeliklerle iyi kötü bir şeyler kazanıyor hem de taraftar takımı daha yakından takip etme şansına sahip olabiliyor. takım içi atmosfer, idmanlar, oyuncu performansları vs. daha iyi değerlendirmelerde bulunma şansı yakalıyoruz. kaldı ki üyeliğin getirdiği birkaç güzellik daha var; gsstore’dan %10 indirim, özel etkinliklere katılma, bazı ürünlere erken erişim hakkı ve kulüp hakkındaki gelişmeleri öğrenme aklıma gelenler. şunu da eklemezsem olmaz, uygulamaya girince fatih hocanın sizi karşılaması ve hesabı futbol takımındaki favori oyuncunuzla oluşturmanız da güzel bir detay olmuş.
    artık toparlarsam güzel düşünülmüş ve birçok güzelliğe sahip bir uygulama olmuş. şu an teknik sorunlar var ama talebe bağlı ve geçici olduğunu düşünüyorum. kulübümüz ve taraftarımız için hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın