resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10247
    *sen numaralı tribünden belhanda’ya ingilizce duyabileceği şekilde küfür edebiliyorsun ama o sana cevap veremiyor öyle mi?
    *kuzey afrikalı, kenar mahallelerde kafa göz kavgalarla büyümüş, ırkçılıktan mağdur olmuş bir oyuncuya uçaktan indiği andan itibaren ırkçılık yapma hakkına sahibim diyorsun ama o sana cevap vermeyecek öyle mi?
    bir kısım taraftara bu sözlerim:
    bu aşırı kendini beğenmişliğinizden, dünyaları ben yarattım egonuzdan, altı bomboş kibirinizden kurtulmadıkça bu takıma zarar vermeye devam edeceksiniz. belhanda, babel ve feghouli. üçü de takımın canına okuyacak bu sezon. bunun yaşanmasındaki sebeplerden birisi de taraftarın saygısızlığı benim gözümde.
    benim anneme küfretmemiş orta saha oyuncusu. küfür edene hakettiği şekilde cevap vermiştir. ki artık adamın canına tak etme noktasına gelmişti durum.
    bundan rahatsızsanız küfürsüz bir hayat tarzına evrilmeyi seçebilirsiniz. daha önce de küfür etmeden yaşanan bir sosyal çevre yarattığımı yazdığımda bana ana avrat küfür edenlerin olduğu bir ülke burası gerçi.
    not: ben de aşırı maliyeti yüzünden ayrılması gerektiğini düşünüyorum. ayrıca on numara değil, modern 8 numara oyuncusudur. önce adamı yerin dibine sokmadan ne oynadığı konusunda fikir sahibi olsaydı taraftarımız iyi olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın