• 42
    yarım saatlik kullanım sonrası hatalarla ilgili çözümleri söyleyeyim.
    - ilk baştaki whatsapp konuşma tarafını sakın atlamayın. orası bitene kadar uygulamanın bir sonraki adımına geçemiyorsunuz. geçseniz dahi tekrardan o konuşmaya atıyor. telefon+email+sms yetkilendirme ile sonuna kadar gitmeniz gerekiyor. ayrıca mail aktivasyon gönderiyor o sırada maili de kontrol edin.

    - telefon sms olayında "sms service error" hatası veriyor ancak sms yaklaşık 15-20dk sonra geliyor. beklemeniz gerekiyor.

    - mailinizi yazdıktan sonra "times out" hatası veriyor. onun için mail aktivasyonunu tamamlamanız devamında tekrardan maili girmeniz gerekiyor.

    - eğer başta bahsettiğim whatsapp konuşma tarafını tam yapmadıysanız size tekrardan üyelik tarafına atıyor orada senkronizasyon problemi var. beklediğinizde üyeliğinizi tekrardan tanımlıyor.

    benim ilk gördüğüm hatalar bunlar. uygulama buglarla dolu ama buna rağmen gayet güzel heyecanlandırdı beni. 1 ay içerisinde daha da stabil bir uygulama haline getirirler. normalde böyle bir uygulamayı direkt silerdim ama uygulamaya taraftar olunca acısını çekmeyi kabul ediyorsun *.

    ayrıca 1 yıllık üye olundu. forma almak yerine buradan abonelik alınabilir. kulübe kazanç sağlamanın başka güzel bir yolu.

    kısaca hayırlı olsun. içerikler güzel, uygulama da daha stabil hale gelince çok daha iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın