• 421
    bu ikili hakkında inanılmaz saçma bir argüman var; "2 sezon şampiyon olan kadronun futbolcuları."

    o 2 sezonda oynanan toplam 68 maçın en kötü 60'ını 90 dakika izlemişimdir; biz o sezon bu ikiliyle değil, bu ikiliye rağmen şampiyon olduk.

    -feghouli'nin saçmasapan oynadığı, eli belinde gezdiği, geriye koşmaya tenezzül dahi etmediği bir ilk devreden sonra kendi batırmalarını toparlamaya çalıştığı koca bir ikinci yarı izledi bu gözler.

    -belhanda'nın suya sabuna dokunmadan, yanındakine pas atmaktan aciz şekilde geçirdiği maçlarda takım arkadaşlarının 2 kişilik oynayıp açıklarını kapatmak için bitap düştüğünü izledik.

    biz o sezonlarda ** açık ara farkla şampiyon olmamız gerekirken, kıl payı, son düzlükte şampiyon olduysak en başlıca sebepleri bu ikilidir. belhanda yerine adamakıllı bir oyun kurucumuz, feghouli yerine istikrarlı bir kanat oyuncumuz olsaydı nisan'da gelecek sezonun planlamasına başlardık.

    fatih terim bu sezon* sami yen'deki fenerbahçe maçında kırık çene ile belhanda'yı oynattığı gün bu seneden bir şey olmayacağı belliydi zaten. eğer bu sezon da takımda kalacaklar ve banko ilk 11'e yazılacaklarsa, hiç umutlanmaya, bu sezondan birşeyler beklemeye gerek yok. çünkü kadromuzda ne bu ikilinin açıklarını kapatabilecek futbolcular var, ne de artık eskiye kıyasla güçsüz rakiplerimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın