• 39242
    "düşme kalkma, yabancı oyuncu konusu, maç takvimleri, altyapılar bunlar hep futbol adamı olarak beni ilgilendirir. ben fikrimi yönetime ilettim."

    "kısır çekişme içindeyiz. bir şey dersem, (yabancı sayısı) azaltma çoğaltma işin parçası. birçok parametreden biri. üretip yapacaksınız. üretmediğiniz yerde yarışmanız kolay olmaz."

    "psg'nin de yıldız oyuncuları var ama bayern münih, hem fizik gücü hem oyun anlayışı olarak çok güçlü oynuyor. zor maç olacaktır, her sonuç çıkabilir ama bayern münih'in kupaya daha yakın olabileceğini düşünüyorum."

    "2020 avrupa futbol şampiyonası için hazırlanmış formamızı, oynayacağımız ilk müsabakada giyeceğiz. klasik formayı halk benimsedi. üzerinde günümüze uygun dizaynlar yapıldı."

    "arda turan'a da kapı açık. kapatma gücüm yok benim. davranışları, hataları, doğruları... arda'yı herkes beğeniyor. uluslararası başarısı var. başından birkaç hadise geçti. hem arda için hem galatasaray için güzel oldu. iki sevgili buluştu"

    "emre belözoğlu kalsaydı zaten gelecekti. oynasın oynamasın gelecekti. oyuncu, kaptan ve bir büyük olarak önemsiyordum. geçmişte agresif görüntüleri olsa da hiç hata yapmadı. herkesin hataları olabilir. emre çok büyük futbolcu. çok güzel başladı, çok güzel bitirdi."

    "emre yöneticilik tarafına kaydı. avrupa şampiyonası'na katılmak onun da hakkı. gelirse başımızın üstünde yeri var. o gelirse 5 dakikada olsun oynamak ister. bütün oyunculara örnek olsun. 40 yaşında 41 kere maşallah durumuna geçti".

    "azaltmak, çoğaltmak işin bir parçası. üretim yapmalıyız. yoksa yarışma iyi olmaz. yabancı sayısı fazla gitti diyorlar, ürettiğin için gidiyor. bugünkü durumumuz bundan öncekinin karşılığıdır. daha iyisini de yapmalıyız"

    "hedefim şu anda gruptan çıkmak. daha önemlisi oynadığımız futbolla ses getirmek. gruplarda uluslararası alana taşıdık. şimdi daha yukarı çıkmalıyız, bunun için sürdürülebilir bir yapı lazım. kupayı alsak da bunu söylerim. fransa da birinci olunca bunu dedi"

    "hayal satacak halim yok ama hayallerim var"

    'yabancı sayısı olduğu için yurt dışına gitmişler' ürettiğin için gittiler. yabancı az, çok olduğu için değil üreteceksin. üretirsen ihtiyacın yoksa niye alacaksın. buna rağmen alıyorsan ekonomik olarak kaybedeceksin. daha iyisi için yeni politikalar üretmeliyiz"

    "beşiktaş büyük bir camia, iyi işler yapıyorlar. ekonomiyi düzeltiyorlar. şampiyonlar ligi'ne gidiyorlar. beşiktaş'ı paok karşısında tura yakın görüyorum"

    "trabzonspor, şampiyonlar ligi'ne gidemedi. bence trabzonspor'a haksızlık yapıldı, orada bir lobi gerekiyor."

    "orkun kökçü'yü milli takıma çağıracağım"

    "burak, bu yaşta fransa'ya gidiyorsa biz de onu parçalamaya çalışıyorsak yanlış var. eleştiri üslubumuzu değiştirmeliyiz. 35 yaşında lille'e transfer olabiliyor. övdüğüm ülkeye oyuncu verdik. derslik olay. burak'a inancım, inadım bu yüzden"

    "avrupa'da yaşlı yabancı oyuncuların ülkemize gelmesinden başarı bekliyoruz"

    "düşüncemde mert müldür var. hiç resmi maçı yok. onu çağırdım. bir de orkun kökçü var. mert çetin var, ertuğrul ersoy var. bunların bazılarını alacağım"

    "başarı olarak beni en çok şaşırtan oyuncu umut meraş oldu. deplasmandaki fransa maçında ve buradaki izlanda maçında iyi oynadı. ilk fransa maçında hasan ali de çok iyiydi. başakşehir'e gitti, orada izleyeceğiz. sol bek dışındaki bölgelerde sıkıntı yaşamadım"

    "alt lig, rezerv lig benim alanım değil. ben üretim, üretim, üretim diyorum."

    "şampiyonlar ligi'nde puanlarımız eriyor, gidiyor. yakın zamanda olmaz ama sanki ön eleme oynayacak şampiyon takımımız. milli takım başarısı çok önemli ama avrupa'da oynayan takımlarımızın da başarısı çok önemli. burada ne yaparsanız yapın, gösterge orası"

    şenol güneş
App Store'dan indirin Google Play'den alın