• 14
    medyada galatasaray lobisi var, galatasaray'lı da çok var. ama aradaki fark bizimkilerin algı oyunlarına pek girmemesi, pisleşmemesi. diğer takımlardan çok kendi takımıyla uğraşması. bu aynı zamanda galatasaray taraftar profili. biz hep kendimize bakarız, deli gibi kendimizi eleştiririz, hakem 2 penaltımızı vermese e zaten biz çok kötü oynadık haketmedik deriz.

    fbjk medya elemanları da tıpkı kendi taraftar profili gibidir. 10 maç kollansalar 11. maç ortada olan karar için, hatta doğru karar için bile ortalığı ayağa kaldırırlar, sürekli içlerinde galatasaray kompleksi vardır. takımları için değil galatasaray'a çelme takmak için uğraşırlar. x bir oyuncu galatasaray'ın elinden alındıysa onlar için en mutlu gündür. oyuncunun kalitesi önemli değil. aynı şey galatasaray için söz konusu olursa biz bu adamı mı aldık yaa der yine kendimizi eleştiririz.

    medyada 100 galatasaray'lı olsa çığırtkanlık, amigoluk yapmaz, yapamaz. 5 tane fenerli ortalığı yok yere ayağa kaldırır. camiaları, taraftar profilleri böyledir. bu yüzden sesleri çok çıkar. çok değildirler sesleri çok çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın