resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3024
    "altyapıda ürettiğimiz oyuncuları, yurt dışına yollamamız gerekiyor. yabancı sınırlaması konusunda kısır çekişmeler içerisindeyiz. yabancı oyuncu alsan da almasan da futbolcu üretmesini bileceksin."
    anlamakta zorluk çektiğim milli takım hocası. hiç bilmesek, daha önceki beyanlarını duymasak bu adamı yılmaz bir yabancı sınırlaması karşıtı olarak tanımlarız. arkadaş sen ülkende oyuncu üretmeyi yabancı sınırına bağlayan adamsın. kulüp takımında 11 yabancı ile oynayıp, milli takıma gelince 5 yeter, fazlası zarar verir diyen adamsın.
    bak ne güzel diyor "yabancı oyuncu alsan da almasan da futbolcu üretmesini bileceksin." evet sayın hocam olay bu! üretmeyi bilirsen sınırlama önemsiz. elinde uğurcan olsa karius ile oynamazsın. ozan varken şampiyonlar liginde maicon ile çıkmazsın. iyi olan oynar, alttaki bebe de iyi olmak için çabalar. tarık çamdal gibi seve seve ödeyecekler demez.
    yine bizleri şaşırtmayacak şey de bu zatın 3 gün sonra herhangi başka bir mikrofona yabancı sayısının fazla olduğunu söyleyeceği gerçeğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın