resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16610
    ayrılması kararının doğruluk payı, yalnızca galatasaray sonrası kariyeri ile neden eşleştiriliyor ki? bence galatasaray'dan ayrıldıktan sonra kafasında bitirdi futbolu. ancak sebep sonuç ilişkisi bana göre yanlış kuruluyor.

    aynı mantığa göre hagi de 96'da galatasaray'a gelmeseydi, nereye giderse gitsin futbolunun en verimli dönemini geçirebileceği yere kesin gidecek miydi? hagi eğer galatasaray'a gelmeseydi meksika ligine gidiyordu, hatırlatalım. meksika'da 5 sezon boyunca harika bir kariyer geçirip, takımıyla libertadores mi kazandıracaktı? ben size olacakları söyleyeyim, 2 sezon takılıp, toplamda 10-15 gol atıp tatil modunda takılırdı.

    aynı insanlar, sneijder gittiği andan sonra şampiyon olduğumuzu da iddia ediyorlar. şampiyonluğu sneijder'in gidişi değil, devre arasına bir maç kala fatih terim'in gelişi sağlamıştı. ayrıca sanki sneijder varken hiç şampiyon olamamışız da, şampiyonluk için uğursuz gelen bir isimmiş gibi konuşuluyor. sanki sneijder 4.5 sezonluk kariyerinde 2 lig şampiyonluğu yaşamamış gibi.

    kendisini galatasaray'dan ayıran da tudor değil, dursun özbek'in kararıdır. not düşelim.

    edit: imlâ.
App Store'dan indirin Google Play'den alın