• 1674
    --- alıntı ---

    yıl boyunca beni vedat'ın gol atmadığı maçların tümünde yalnız bırakmayan 'kebap muriki' tayfa nerede ya, harman kaldık.

    --- alıntı ---

    çok objektif, bu coğrafyaya fazla objektif, öyle böyle objektif olmayan eski sözlük yazarı.

    bir spor yazarı galatasaraylı olduğunu belirtip son zamanlarda galatasaray'a bok atıp diğer takımların yaptığı şeyleri, tuttuğunu söylediği takım taraftarına ergen gibi laf sokar gibi söyleyip rakibin yaptığı şeyleri abartılı överse kusura bakmasın da kimse başlarım onun objektifliğine.

    ortamlarda tuttuğu takımı yerip rakiplerinin övecek şeylerini bulmak için şekilden şekile giren objektif görünen taraftardan hiçbir farkı yok gözümde.

    hayatında başarılar dilerim.

    edit: birisi şunu yazmış tweetine cevap olarak; ''gitsin oynasin atsin italya'da da ozaman gorelim nekadar iyiymis :) yoksa elif elmas transferi gibi balon transfermiymis anlariz.''

    kendisi de şöyle cevap vermiş; ''italya'daki performansından fenerbahçe'ye ne allah aşkına, ne kadar zorluyorsunuz haksız çıkmayalım diye... italya'da isterse 5 yıl 0 gol atsın, adamlar 1 sezon oynattığı adamı 20'ye satmış. elif de gayet süre alan bir adam, 17 de italya'nın üst sınıf takımları için yedek parası.''

    hayır madem işkembeden sallıyorsun git bak lazio kulüp tarihinde oyunculara en fazla ne kadar bonservis vermiş diye. gerçi ali koç'u yağlayan birinden de ne bekliyorsak. edit öncesi son cümlemi geri alıyorum üzgünüm uğur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın