resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5079
    kararlı bir duruş sergileyip yollanması gereken ahlak çıtası düşük cezayirli oyuncu..

    kadroya kesinlikle alınmamalı. zaten oynayacağı sezonun son 2-3 ayı, ki geçen yıl yaptığı gibi pandemi devam ederse , onu da oynamaz. vücudunu fit hale getirmediği, uygulanan programı takip etmediği ve kurallara uymadığı zaman ağır cezalar verilmeli.maç göstermeyip cezayir milli takımından ve dünya futbolundan geri düşeceği mesajı verilmeli. o seviyede ve yaşta bir sporcu 2 yıl maç yüzü göremezse toparlayamaz kendisini..

    adamın amacı son 4*4 : 8 milyonu , kendini az yıpratarak alıp, bir sonraki takımından imza parası koparıp son kontratı alıp memleketinde şanını sürdürmek. bunun olmayacağı, son 8’i alsa bile, enkaz haline dönüşüp “ dünya futbolunda kirli kontrat sahibi” bir futbolcu olarak lansedileceği kendine anlatılmalı. 2 yıl forma yüzü görmeyen adam ne imza parası alır, ne iyi takım yüzü görür.

    işte o zaman hemen kendi gitmeye çalışır, başka klüpten imza parasını alır, kendi alacağı 8 milyondan ona göre yüklü bir indirim ( imza + yeni kulüb maaşı düşer) yapılır, kalan ödemesi yapılıp , piyasası halen varken başka bir yere yollanır. yoksa 8 milyon euro artık galatasaray ekonomisi için çok büyük meblağ, kurtulmak bir zorunluluk.

    bu bir hınç alma veya acı çektirme operasyonu değil, bordro giderlerini düşürmek için yapılması gereken profesyonel bir hareket
App Store'dan indirin Google Play'den alın