resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 1378
    ben kendisinin gelmesini geçen sene çok istedim. sebebi de tam bizim ligin topcusu olmasından dolayı. ama en büyük sebebi yaşının genç olup iyi paraya satabileceğimizi düşünmemdi. şimdi herkes rize başkanı şöyle böyle diyor ama galatasaray bu oyuncuyu isteseydi alırdı. ama çok fazla uğraşmadılar. çok fazla uğraştıkları adam sezonun yarısını sakat geçiren yılda 7.5 m euroya imza atan falcao'ydu.

    şimdi vedat'ı alsaydın 20 milyona satabilirdin ama sen büyük vizyoner galatasaray kulubu oldugun için gittin 33 yaşındaki adama yıllık bonservis verir gibi ücret bağladın. çok güzel bonservis vermedim diye övündün durdun ama adama bonvervis verir gibi ücret vereceksin 3 sene o nolacak? falcao iyi topcudur klas adamdır lafım yok. hatta dünyanın en iyilerinden biridir. ama senin böyle bir lüksün yok.

    falcao 3 sene oynar katkı verir parasını alır gider. sana da bonservis kazandırmaz. sen rakip kulübün başkanlarıyla didişeceğine oyuncuyu ikna etseydin yine alırdın.

    ayrıca falcao 3 sene oynayacak sana para kazandırmayacak ama genç adama yaptığın yatırım her zaman kazandırır. he bu oyuncu vedat'da olmayabilirdi satabileceğin daha genç bir santraforda alabilirdin. sen 3 dönem alan peşinde koştun alamadın, modeste serüvenin fiyasko. diagne'ye hiç girmeyelim bile. bir sörloth bulamıyorsanız orada neden oturuyorsunuz bilmiyorum.

    ve sen oyuncudan o kadar bihabersinki transfer etmediğin adam için "kuruş değil duruş" diye tweet atıyorsun. öyle bir tweet atacaksan adamın sırtında sarı kırmızılı forma varken atacaksın. gaz almak için değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın