resim
Jakub Piotr Moder
Takım:Brighton
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.91
Uyruk:Polonya
  • 100
    sözlük ve muhtelif sosyal medya platformlarında bu çocuğun ısrarla gelmesini isteyip, yolunu gözleyen kişilerin %99'unun adı bizimle anılmaya başladıktan önce veya sonra tek bir maçını izlemediğine adım kadar eminim.

    ama işte kartopu etkisi dedikleri şey tam olarak bu. birileri övmeye başlıyor ve arkasından gelen kalabalık sorgusuz sualsiz aynı yönde devam ediyor.

    kendisi şuan için tek bir as oyuncusu olmayan galatasaray orta sahasını sırtlayıp, toparlayacak isim değildir. henüz 21 yaşında.

    oturmuş bir orta sahan ve sistemin varsa içinde sıkıntısız oynar yoksa scout transferi fetişistleri tarafından dahi 10. haftada burun kıvrılıp, kurtulmaya çalışan bir isim haline gelir.

    saf bir 8 numara olmasından ziyade yakın tarihte galatasaraya gelen kendisine en benzer isim. nzonzi. nzonzi olmuş haliydi bu arakdaşın. uefa avrupa kupası hatta dünya kupası vardı. ama nzonziye dahi burun kıvrıldı bu ligde.

    *kendisi çok fazla tempo yapamaz. etkili şutlar çıkarıp, uzaktan nokta atışı paslar verebilir. uzun bacakları ile fizik avantajını kullanıp top kapma konusunda orta sahaya nefes aldırma potansiyeline de sahip.

    ekonomik şartlar bu şekilde olmasaydı bence gayet oynanabilecek bir kumardı. ama eğer konuşulduğu gibi 6 milyon euro'lar falan verilecekse aradığımız orta saha kendisi mi ? bence değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın